• Favoriter

Frågor & svar

Vad är Håll Göteborg Igång?

Håll Göteborg Igång är en torghandel på nätet för göteborgare som vill kunna handla väl utvalda handlarkassar och samtidigt stötta flera handlare på samma gång under en svår period.

Vem får betalt?

Initiativet Håll Göteborg Igång är icke-vinstdrivande och skapat av flera engagerade privatpersoner och organisationer. De enda som får betalt är handlarna och vid hemleverans chaufförerna. Du kan läsa mer om initiativet under "Om initiativet". 

Hur fungerar hemkörning?

För att stötta fler påverkade branscher arbetar vi tillsammans med taxichaufförer (som bland annat fått skolskjuts och färdtjänst inställt) för att kunna erbjuda hemleverans av handlarkassar. Det innebär att taxichaufförer hämtar och kör hem varor till hushåll inom ungefär 2 mil från stadskärnan. För chauffören och kundens säkerhet lämnar chauffören varan utanför dörren och skickar en sms-bekräftelse med bild så du vet när den kommit fram. 

För att ge handlare och chaufförer chans att göra en bra leverans erbjuder vi hemkörning och avhämtning av varor vissa dagar och tider i veckan. För aktuell leveranstid, se leveransalternativ i din varukorg.

 

Jag kan inte hämta ut min kasse som jag beställt för avhämtning, vad gör jag?

Kontakta oss på info@hallgbgigang.se innan sista avbeställningstid för din kasse så hjälper vi dig. Efter att leveransfönstret har stängt har vi inte möjlighet att avboka din beställning.

Aktuella avbeställningstider:
Stora saluhallen - klockan 12.00 på upphämtningsdagen
Avenyn - klockan 22.00 dagen innan upphämtning

 

Något har gått fel med min hemleverans. Vad gör jag?

Maila dina kontaktuppgifter till info@hallgbgigang.se så ringer vi upp dig snarast. Vi bemannar mailen under leveranstid och återkommer inom kort.

 

 

 

Stora Saluhallen

Powered by Jetshop